Kehystäminen

Meille kaikki on kehystämisen arvoista. Toimitamme laadukkaita kotimaisia kehyksiä koko Suomeen. Kauttamme myös nouto ja kuljetuspalvelu. Ota yhteyttä.Kehykset vaikuttavat kuvan havainnointiin. Ne voivat korostaa teosta tai vähentää sen tehoa. On myös tärkeää kuvan tai taideteoksen säilyvyyden kannalta, että se kehystetään ja että kehystys on tehty oikein ja oikeilla materiaaleilla.

Me autamme sinua valitsemaan juuri sopivat kehykset laajasta valikoimastamme joka kattaa niin kotimaiset laatukehykset, kuin parhaiden ulkomaisten toimittajienkin valikoiman. Aina sopivaa kehystä ei kuitenkaan löydy, joten teemme pintakäsittelyjä myös yksilöllisesti käsityönä.

Tietokoneohjattu paspisleikkurimme tekee yksilölliset aukkopahvit juuri oikeilla mitoilla. Erikoisaukot, V-urat ja moniaukkoiset paspikset syntyvät kädenkäänteessä. Passepartout-pahviemme värivalikoima on kattava ja materiaalit hapottomia.

Valokuvat ja julisteet menevät lasin alla helposti ryppyyn ja kupruavat. Meillä onnistuu kuvien pohjustus eri menetelmillä. Myös lasin tilalle laitettava laminointi on kiva ja erilainen ratkaisu.

Paperipohjaisten taideteosten, maalauksien, julisteiden, valokuvien, ym. lisäksi voit kehystyttää meillä esimerkiksi erilaisia tekstiilejä (kuten pelipaitoja), esineitä, peilejä ja liitutauluja tai pingotuttaa maalaus- ja sisustuskankaita.