Arvoistamme

Kehysliike Malkki – kehystämisen ammattilaiset vuodesta 1981. 

Jos valitset Malkin, teet hyvän ostoksen ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti; suomalaista perheyrittäjyyttä ja käsityötä tukien; sekä teosta suojaavasti että laadullisesti. Seuraavassa arvoistamme hieman enemmän:

PEFC – sertifioitu kehys 

Käytämme sertifioituja kehyslistoja. PEFC -sertifiointi edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta.

Kotimaiset tai EU:n sisältä hankitut materiaalit

Kaikki käyttämämme materiaalit kehyslistoista pahveihin ja laseihin pyritään ensisijaisesti hankkimaan Suomesta. Sen lisäksi jotkut materiaalimme tulevat muista EU-maista.

Suomalainen käsityö

Valmistamme kaikki kehystyksemme itse. Valitsemalla Malkin tuet suomalaista käsityötä ja perheyrittäjyyttä.

Teosta suojaavat materiaalit

Valikoimiimme ei kuulu taideteosta vahingoittavia materiaaleja, kuten lastulevykehyksiä tai hapollisia pahveja. Meille teoksen säilyvyys on ulkonäön lisäksi sydämen asia.

Laatu

Laatu on meille tärkein seikka. Oli kyseessä sitten arvotaide, lapsenlapsen valokuva tai mikä tahansa, emme tingi laadusta. Malkki on miltei 40-vuotisen historiansa aikana saavuttanut maineen erityisen laadukkaana kehysliikkeenä. Tästä pidämme kiinni.

Hinnoistamme

Teemme kaikki kehystyksemme itse käsityönä. Jokaisen kehystyksen hinta on siis yksilöllinen. Halvimillaan mittatilauskehystys on noin 20-50e. Keskimääräinen hinta on noin 80-200e. Kalleimillaan kehystys voi olla yli 500e. Tarkan hinnan saat käymällä myymälässämme, kun olemme valinneet lopulliset materiaalit.

Kehystyksen hintaan vaikuttavat (ainakin) seuraavat seikat:

– kehystyksen lopullinen koko
– kehyslista
– lasilaatu
– kehystystapa
– kuvan mahdollinen pohjustus/laminointi yms.

Kysy hinta-arvio info@malkki.fi tai 03 2237425